Vind het beste beveiligingsbedrijf in Didam

Kom gemakkelijk en snel in contact met beveiligingsbedrijven uit Didam en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Beveiligingsbedrijven Didam

Top 10 beveiligingsbedrijven in Didam

Compleet overzicht van alle beveiligingsbedrijven in Didam en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes & bespaar!

Beveiligingsbedrijf Didam gezocht?

Op zoek naar een beveiligingsbedrijf in Didam? In Didam en omgeving zijn in totaal 10 beveiligingsbedrijven gevestigd. Een overzicht van alle beveiliging experts op het gebied van bewaking, camerabeveiliging, inbraakbeveiliging, alarmsystemen en brandbeveiliging. Onderstaand een overzicht van alle bedrijven in Didam. Iedere beveiliging expert heeft een eigen bedrijfspagina met o.a. adres- en contactgegevens.

Een beveiligingsbedrijf uit Didam geeft advies over beveiliging, beveiligingsproducten en systemen. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Inbraakbeveiliging

Met goede inbraakbeveiliging geef je ongewenste bezoekers geen kans. Vraag een gratis adviesgesprek aan de verbetering van de beveiliging van je woning of bedrijfspand.

Camerabeveiliging

Beveiligen kan op diverse manieren. Het plaatsen van een alarmsysteem met camerabeveiliging is een veel gebruikte oplossing. Een beveiligingsbedrijf adviseert je over de mogelijkheden van camerabewaking, of een alarmsysteem met camerabeveiliging.

Brandbeveiliging

Een beveiliging expert informeert je over het beste brandbeveiliging alarmsysteem, aansluitend bij jouw situatie en wensen.

Informatie over Didam

Didam ligt in de provincie Gelderland en telt 16750 inwoners, bestaande uit 8153 mannen en 8597 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 43 jaar. Didam telt in totaal 7081 huishoudens.

Gratis offertes vergelijken voor camerabeveiliging, alarmsystemen, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging of bewaking.


Overzicht van de top 10 beveiligingsbedrijven in Didam en omgeving

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor camerabeveiliging, bewaking, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging of een alarmsysteem!


beveiligingsbedrijf Didam

Vind een geschikt beveiligingsbedrijf in Didam

Twijfel jij al jaren aan de beveiliging van je eigen huis of bedrijfspand? Schakel dan snel de hulp van een professioneel beveiligingsbedrijf uit Didam in. De specialisten geven een persoonlijk advies hoe jij je inbraakbeveiliging kunt optimaliseren en de inbraakpreventie vergroot. Ben je op zoek naar beveiligingsbedrijven uit de regio? Maak dan gebruik van deze bedrijvengids. Hier zie je een overzicht van alle beveiligingsbedrijven uit heel Nederland. Wil je precies weten wat de inbraakbeveiliging van je huis of bedrijfspand kost?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina lees je meer over de werkzaamheden van een beveiliger. Denk bijvoorbeeld aan winkelbeveiliging of terreinbeveiliging. Daarnaast lees je meer over het plaatsen van camerabeveiliging en de installatie van een alarmsysteem. Tot slot krijg je tips voor het vinden van een betrouwbaar beveiligingsbedrijf en krijg je meer informatie over de kostprijs.

Beveiligingsbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar!

Voor iedereen die de inbraakbeveiliging thuis of op het werk wil vergroten doet er verstandig aan een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle beveiligingsbedrijven uit het land, zo zie je direct welke bedrijven ook in jouw regio actief zijn. Benieuwd welke bedrijven de scherpste prijzen aanbieden? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan, vergelijk de prijzen en bespaar tot 40% op de totale kosten!

Beveiligingsbedrijven voor particulieren en bedrijven

Je kunt zowel als particulier als ondernemer een beveiligingsbedrijf inschakelen. Maar wat doet een beveiligingsbedrijf? Particulieren schakelen met name beveiligingsbedrijven in voor de installatie van een nieuw alarmsysteem of voor de installatie van camerabeveiliging. De bedrijven verzorgen voor particulieren ook de raambeveiliging, om zo de inbraakpreventie te vergroten.

Particulieren kunnen uiteraard ook een alarminstallatie laten installeren. Dit wordt door beveiligers ook zeker aanbevolen. Bedrijven schakelen beveiligingsbedrijven daarnaast ook in voor verschillende beveiligingsdiensten. Denk aan het inhuren van persoonsbeveiliging, terreinbeveiliging van een groot bedrijfspand of bedrijfsbeveiliging door middel van mobiele surveillance.

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is een belangrijk onderdeel van de beveiliging in huis en op het werk. Inbraakpreventie is belangrijk. Hoe moeilijker je het inbrekers maakt, hoe kleiner de kans op een geslaagde inbraak! Er zijn verschillende manieren om de inbraakpreventie te vergroten. Zo draagt camerabeveiliging bij aan de inbraakbeveiliging, maar is het ook verstandig om de raambeveiliging en deurbeveiliging te vergroten. Hoe langer het duurt voordat een potentieel inbreker binnen is, des te groter de kans dat zij voortijdig opgeven en je woning verlaten. Voor een optimale inbraakbeveiliging kun je er ook voor kiezen meerdere systemen met elkaar te combineren: bijvoorbeeld met het installeren van een beveiligingscamera in combinatie met een inbraakalarm.

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging is tegenwoordig steeds populairder. Met de installatie van een beveiligingscamera heb je dag en nacht toezicht op je woning, ook als je zelf aan het werk of op vakantie bent. Goede camerabeveiliging heeft twee belangrijke voordelen. Allereerst hangt de beveiligingscamera altijd in het zicht. Dit creëert een schrikeffect. Huizen met een beveiligingscamera zijn veel minder vaak het doelwit van een gelegenheidsinbreker. Daarnaast zorgt de camerabeveiliging ervoor dat je beelden van de dader hebt, als hij toch een poging tot inbraak doet. De beelden maakt het een stuk gemakkelijker om de inbreker naderhand op te sporen.

Soorten camera beveiliging

Je hebt de keuze uit verschillende soorten camerabeveiliging. Zo kun je zowel een draadloos als een bedraad camerabeveiliging installeren. Een goedkope keuze is de analoge beveiligingscamera. Deze beveiligingscamera is met een coaxkabel aangesloten op een recorder. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor IP-beveiligingscamera’s. Dit komt omdat deze beveiligingscamera wordt aangesloten op het netwerk met een eigen IP-adres. Dit maakt het mogelijk om de beelden online of zelfs op je smartphone te bekijken.

inbraakbeveiliging

Alarmsysteem

Een alarmsysteeminstallatie is enorm belangrijk om de inbraakpreventie te verbeteren. Er zijn verschillende alarmsystemen, een beveiliger kan je aanraden welke het beste bij je past. Voordat je kiest voor een alarmsysteem, is het verstandig om een risicoanalyse uit te laten voeren. Zo weet je in welke risicoklasse je huis past en weet je zeker dat de gekozen alarminstallatie hierop aansluit. Is de waarde van je inboedel maximaal €50.000,- dan behoor je tot risicoklasse 1. Bij een inboedel ter waarde van €150.000,- of meer behoor je tot risicoklasse 4.

Draadloos of bedraad systeem?

Je hebt de keuze uit een bedraad of draadloos alarmsysteem. Een alarminstallatie met kabels is een stuk lastiger aan te leggen. Dat komt omdat de kabels netjes weggewerkt moeten worden. Indien dit niet mogelijk is, dan is een draadloos huisalarm de beste keuze. Bij deze alarminstallatie zul je wel rekening moeten houden met het vervangen van de batterijen. Ook is er bij een draadloze alarminstallatie een grotere kans op storingen, waardoor het alarmsysteem misschien niet optimaal kan werken.

Met of zonder koppeling met meldkamer?

Wil je dat de hulpdiensten direct het alarm opvolgen? Kies dan voor een alarminstallatie met koppeling naar de meldkamer. De melding komt binnen in de meldkamer waarna de hulpdiensten direct naar je woning of bedrijfspand gestuurd worden. Hiervoor betaal je wel abonnementskosten. In plaats van een koppeling met de meldkamer, kun je er ook voor kiezen dat de melding naar je telefoon gaat. Je belt dan, indien nodig, zelf de hulpdiensten. Het nadeel hiervan is dat je telefoon uit kan staan of dat je de oproep mist als je even bezig bent. Een koppeling met de meldkamer zet de alarmopvolging direct in gang.

Handige functies van alarmsystemen

Het gemiddelde alarmsysteem is in de afgelopen jaren enorm verbetert. Tegenwoordig kan een rookmelder zelfs het onderscheid maken tussen echte vlammen en rook die ontstaat tijdens het koken! Daarnaast kun je de alarminstallatie ook aansluiten op je domoticasysteem. Via je smartphone kun je dan meekijken op de beveiligingscamera’s en deze, afhankelijk van de gekozen camerabeveiliging, zelfs in- en uitzoomen en draaien!

Verbeter de inbraakbeveiliging met een alarminstallatie!

Vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar tot 40% op de kosten van je huisbeveiliging.


Raam- en deurbeveiliging

Een goede raambeveiliging is van groot belang voor de inbraakbeveiliging van een pand. Ook deurbeveiliging is erg belangrijk. Inbrekers proberen vaak binnen te komen door de raam- of deurkozijnen open te breken, dus goed anti-inbraak hang- en sluitwerk is onmisbaar. Zo kun je de deurbeveiliging verbeteren door meerdere sloten te monteren. Een andere optie is een driepuntsslot. Dit maakt het voor inbrekers een stuk lastiger om de deur uit het kozijn te trekken. Bij de keuze voor nieuw hang- en sluitwerk kun je rekening houden met het SKG-keurmerk. Dit geeft aan in welke mate het sluitwerk inbraakwerend is. Kies je voor sluitwerk met 3 sterren van het SKG-keurmerk, dan heb je de meest veilige optie gekozen.

 • Eén ster geeft aan dat het sluitwerk niet inbraakwerend is, dit kun je bijvoorbeeld beveiligen met een extra slot.
 • Twee sterren geven aan dat het hang- en sluitwerk tot 3 minuten inbraakwerend is.
 • Drie sterren geven aan dat het hang- en sluitwerk tot 5 minuten inbraakwerend is.

Brandbeveiliging

Het installeren van rookmelders en brandblussers is één van de simpelste manieren om de brandbeveiliging te vergroten. Toch zijn er nog veel meer methodes die je kunt uitvoeren. Bij grote huizen of bedrijfspanden is de installatie van een sprinklersysteem erg verstandig. Bij brand gaan de sprinklers af, waardoor de vlammen zo snel mogelijk gedoofd worden. Dit voorkomt onnodige schade en zorgt ervoor dat iedereen veilig het pand kan verlaten. In bedrijfspanden is ook een brandmeldinstallatie een verstandige keuze. Deze laat zo snel mogelijk zien waar de brand zich in het pand bevindt, zodat er snel een oplossing gevonden kan worden. Een aantal middelen die de brandbeveiliging in huis vergroten zijn:

 • brandblussers, brandslangen en branddekens;
 • de plaatsing van een brandmeldinstallatie;
 • het plaatsen van sprinklers.

Professioneel plaatsen van inbraakbeveiliging

Je kunt ervoor kiezen om een rookmelder en alarmsysteem aan te schaffen bij de bouwmarkt en deze zelf te installeren. Toch is het ten zeerste aan te raden om een beveiligingsbedrijf in te schakelen. Met het inhuren van specialisten ben je namelijk verzekerd van een correcte installatie.

Zo moet je bij zowel rookmelders als het alarmsysteem rekening houden met de locatie van de sensoren. Plaats je deze op de verkeerde plek dan geeft het alarmsysteem een vals gevoel van veiligheid. In de werkelijkheid kunnen de sensoren verdachte bewegingen daardoor missen en gaan ze misschien af als er een hond of kat voorbij loopt. Bespaar daarom nooit op de installatie van je nieuwe beveiligingssysteem, omdat je hiermee grote problemen kunt voorkomen.

Brand- en inbraakbeveiliging prijzen

Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van de brand- en inbraakveiligheid? Dan wil je vast weten wat dit kost. Uiteraard verschillen de kosten per situatie. De prijzen zijn grotendeels afhankelijk van het soort systeem dat je laat installeren. Kies je voor het vervangen van het hang- en sluitwerk? Hiermee verbeter je de deur en raambeveiliging tegen lage prijzen. Gemiddeld kost dit in totaal slechts €40,- tot €300,-.

Voor de installatie van camerabeveiliging betaal je ongeveer €250,- tot €550,- en voor de installatie van een alarmsysteem liggen de kosten gemiddeld tussen de €750,- en €1.750,-. Brandbeveiliging kan heel voordelig zijn met het plaatsen van rookmelders. Deze kosten ongeveer €20,- per stuk. Toch is het, zeker voor bedrijven, verstandig om extra maatregelen te treffen. De installatie van een brandmeldinstallatie is bijvoorbeeld van groot belang: hierbij kunnen de prijzen oplopen tot wel €10.000,-.

Wat kosten brand- en inbraakbeveiliging?

Type brand- of inbraakbeveiliging Gemiddelde prijs (inclusief btw)*
Hang- en sluitwerk: ramen en deuren €40,- tot €300,-
Beveiligingsamera(‘s) €250,- tot €550,-
Alarmsysteem (gemiddeld pakket) €750,- tot €1.750,-
Brandbeveiliging (rookmelder tot brandmeldinstallatie) €20,- tot €10.000,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan van beveiligingsbedrijven uit Didam.

Beveiliging diensten

Naast het plaatsen van dergelijke producten ter bevordering van de beveiliging, kun je een beveiligingsbedrijf ook inhuren voor diverse beveiligingsdiensten. Bij beveiligingsdiensten kun je denken aan het inhuren van beveiligers bij je bedrijf, evenement of winkel. Met terrein beveiliging houden beveiligers altijd toezicht op jouw terrein, zodat je zeker weet dat er niet zomaar iemand het bedrijfspand binnenkomt. Daarnaast kun je de bedrijfsbeveiliging verbeteren door specialisten in te huren voor mobiele surveillance. Een aantal veelvoorkomende beveiligingsdiensten zijn:

 • Bedrijfsbeveiliging
 • Persoonsbeveiliging
 • Evenementenbeveiliging
 • Objectbeveiliging
 • Terreinbeveiliging
 • Winkelbeveiliging

Bedrijfsbeveiliging

Wil jij je bedrijfspand of winkel graag beveiligen tegen inbraak? Dan is bedrijfsbeveiliging een goede keuze. Hierbij bepaal je zelf hoe de bedrijfsbeveiliging eruit ziet. Ben je bijvoorbeeld de eigenaar van een juwelierszaak dan is het een optie om beveiligers in de winkel te plaatsen. Bij grote bedrijvenpanden kun je ook kiezen voor mobiele surveillance. De beveiligingsdiensten worden volledig op de situatie aangepast, zodat je verzekerd bent van de beste bescherming tegen inbraak.

Persoonsbeveiliging

Eén van de beveiligingsdiensten die beveiligingsbedrijven aanbieden, is persoonsbeveiliging. Persoonsbeveiliging wordt in veel verschillende situaties ingezet. Bijvoorbeeld bij een belangrijk evenement waar bekende Nederlanders aanwezig zijn, maar ook bij mensen die zich om welke reden dan ook onveilig voelen. De persoonsbeveiliging wordt dan ook volledig aangepast op de situatie. Dankzij de jarenlange ervaring van beveiligers uit Didam, weten zij precies wanneer ze moeten ingrijpen. Dit kan jou een heel veilig gevoel geven als je bijvoorbeeld wordt bedreigd.

Klanten over nbc-beveiliging.nl


nbc-beveiliging klantenreview“Voor ons evenement zochten we ervaren beveiligers. Via deze bedrijvengids vonden we specialisten uit onze regio. Het evenement verliep zonder problemen en de experts grepen in waar dat nodig was, zonder dat er commotie ontstond.
J.Kuperus

klantenreview nbc-beveiliging“In onze straat werd steeds vaker ingebroken. Om dit bij ons te voorkomen, wilden we de deur en raambeveiliging verbeteren. Dit is gedaan door één van de beveiligingexperts uit Didam. Tot op heden is er bij ons nog niet ingebroken!”
K. van Woerkom

Evenementenbeveiliging

Op evenementen is de beveiliging enorm belangrijk. De beveiliging van eventuele artiesten moet namelijk op rolletjes lopen, maar ook de beveiliging voor het publiek. De gasten moeten zich uiteraard veilig voelen op het evenement. Als je een expert inschakelt voor evenementen beveiliging dan wordt overal aan gedacht.

De evenementenbeveiliging start al bij de ingang. Toegangskaarten worden gecontroleerd en de beveiligers houden scherp in de gaten wie er binnenkomt. Op het evenement zelf houden ze toezicht op wat er gebeurt en grijpen ze in wanneer dat nodig is. De goede evenementenbeveiliging draagt uiteindelijk bij aan het succes van jouw evenement!

Objectbeveiliging

Bij objectbeveiliging gaat het specifiek om een object dat je wilt beveiligen. Je kunt hierbij denken aan het beveiligen van een kostbaar kunststuk in een museum of zelfs aan innovatieve creaties van een bedrijf. Objectbeveiliging bestaat uit verschillende aspecten. Om de beveiliging te vergroten starten de experts met portiers- of receptiediensten. Zo krijg je duidelijk inzicht wie wanneer naar binnen is geweest. Ook voeren de experts controlerondes uit. Dit houdt in dat zij ook alle ruimtes die grenzen aan de kamer met het object controleren op onregelmatigheden.

Beveiligers nodig voor je evenement, bedrijf of winkel?

Vind een ervaren beveiligingsbedrijf uit Didam en bespaar op de kosten.


Kosten beveiligingsbedrijven

Omdat de beveiligingsdiensten volledig op je wensen worden aangepast, verschillen de kosten uiteraard ook per situatie. Wil jij je winkel beter beveiligen, kies dan voor winkelbeveiliging. Dit kost gemiddeld €15,- tot €30,- per uur. Kies je voor bedrijfsbeveiliging, dan liggen de kosten voor het beveiligen iets hoger: ongeveer tussen de €30,- en €40,- per uur. Dit heeft onder meer te maken met het feit dat het terrein een stuk groter is. Voor evenementenbeveiliging liggen de kosten ongeveer tussen de €30,- en €45,- en voor horecabeveiliging betaal je gemiddeld €30,- tot €50,- per uur. Voel jij je erg onveilig en wil je daarom persoonsbeveiliging inhuren? Dit kan al vanaf gemiddeld €50,- per uur.

Wat kost een beveiligingsbedrijf in Didam?

Dienst beveiligingsbedrijf Gemiddelde prijs per uur*
Winkelbeveiliging €15,- tot €30,-
Bedrijfsbeveiliging €30,- tot €40,-
Evenementenbeveiliging €30,- tot €45,-
Horecabeveiliging €30,- tot €50,-
Persoonsbeveiliging vanaf €50,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen per uur, zonder bijkomende kosten. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van beveiligingsbedrijven uit Didam.

Keurmerken

Voor een optimale beveiliging kun je kiezen voor producten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit keurmerk wordt gegeven aan veilige producten zoals een alarminstallatie, camerabeveiliging of kwalitatief hang- en sluitwerk om de deur- en raambeveiliging te verbeteren. Als je de beveiliging van je huis flink verbetert dan kan zelfs je woning het PKVW-keurmerk krijgen, wat de waarde van het huis doet stijgen! Op politiekeurmerk.nl lees je meer over dit keurmerk.

Ben je op zoek naar een beveiligingsbedrijf uit Didam? Kijk dan of het bedrijf is aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit is een branchevereniging die specifieke keurmerken uitgeeft voor onder andere beveiliging, evenementenbeveiliging en horecabeveiliging. Hierover lees je meer op veiligheidsbranche.nl.

Beveiligingsbedrijven kiezen? Handige tips

Als je op zoek bent naar een beveiligingsbedrijf, dan zal je opvallen dat er veel bedrijven in Didam actief zijn. Voordat je een bedrijf kiest is het verstandig om jezelf eerst een aantal vragen te stellen. Wat voor beveiliging heb je nodig? Ben je geïnteresseerd in mobiele surveillance of juist objectbeveiliging? Door dit van tevoren vast te stellen kun je zoeken naar bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Daarnaast is het verstandig om vooraf je budget vast te stellen. Door offertes te vergelijken weet je precies welke beveiliging expert binnen je budget past. Een laatste tip is om online en in je eigen omgeving op zoek te gaan naar ervaringen met het bedrijf. Zo krijg je een indruk van de kwaliteit van de experts.

Beveiligingsbedrijf nodig?

Vul het formulier in en ontvang offertes!

Huis laten beveiligen?

Huur een beveiligingsbedrijf in voor inbraakbeveiliging!

Vergelijk tarieven

Vergelijk verschillende offertes en bespaar tot wel 40%!

Beveiligingsbedrijf in Didam nodig? Vergelijk offertes!

Iedereen die de beveiliging in zijn of haar huis, bedrijf of bij een evenement wil verbeteren, doet er verstandig aan om op zoek te gaan naar beveiligingexperts uit de regio. Op deze bedrijvengids vind je een overzicht van alle experts uit Nederland, ook bij jou in de buurt! Maak gebruik van de offertepagina om gratis en helemaal vrijblijvend tot wel 6 offertes aan te vragen. Dit heeft een belangrijk voordeel: je vindt gemakkelijk de beveiligingsexpert met het scherpste tarief en bespaart zo tot wel 40% op de kosten! Of je nu een beveiligingscamera wilt laten installeren of geïnteresseerd bent in een beveiligingsdienst: vraag snel offertes aan!

Start nu je gratis aanvraag!

Meer info over de diensten van een beveiligingsbedrijf

brandpreventie

Brandbeveiliging

alarmsysteemexpert

Alarmsysteem

camerabeveiliging-camera

Camerabeveiliging