Vind het beste beveiligingsbedrijf in Baarn

Kom gemakkelijk en snel in contact met beveiligingsbedrijven uit Baarn en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Beveiligingsbedrijven Baarn

Top 12 beveiligingsbedrijven in Baarn

Compleet overzicht van alle beveiligingsbedrijven in Baarn en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes & bespaar!

Beveiligingsbedrijf Baarn gezocht?

In Baarn zijn 12 beveiligingsbedrijven beschikbaar. Via de beveiliging gids vind je altijd een erkend beveiligingsbedrijf. Je schakelt een beveiliging expert in voor camerabeveiliging, bewaking, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging of de installatie van een alarmsysteem. Onderstaand vind je alle beveiliging experts bij jou in de buurt. Ieder beveiligingsbedrijf heeft een eigen pagina met o.a. adres- en contactgegevens en openingstijden.

Een beveiligingsbedrijf uit Baarn geeft advies over beveiliging, beveiligingsproducten en systemen. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Inbraakbeveiliging Baarn nodig?

Laat je adviseren over inbraakbeveiliging en houd inbrekers buiten de deur. Een beveiliging expert controleert je woning en stelt een rapport op met verbeterpunten. Je huis of pand laten bewaken? Hier zijn verschillende opties voor.

Camerabeveiliging

Een veel gekozen oplossing voor het beveiligen van je woning of pand is een alarmsysteem met camerabeveiliging.

Brandbeveiliging

Hoe is het gesteld met de brandveiligheid? Vraag gratis advies aan over brandbeveiliging en voorkom onveilige situaties.

Informatie over Baarn

Baarn ligt in de provincie Utrecht en telt 24574 inwoners, onderverdeeld in 11752 mannen en 12822 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 43 jaar. Baarn telt 11225 huishoudens.

Gratis offertes vergelijken voor camerabeveiliging, alarmsystemen, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging of bewaking.


Overzicht van de top 12 beveiligingsbedrijven in Baarn en omgeving

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes voor camerabeveiliging, bewaking, inbraakbeveiliging, brandbeveiliging of een alarmsysteem!


beveiligingsbedrijf Baarn

Vind een geschikt beveiligingsbedrijf in Baarn

Als je de beveiliging van je huis of bedrijf wilt verbeteren, schakel dan een betrouwbaar beveiligingsbedrijf uit Baarn in. Een beveiligingsbedrijf helpt met de verbetering van je brand- en inbraakbeveiliging door middel van de installatie van een brandmeldinstallatie of camerabeveiliging. Daarnaast verzorgen beveiligingsbedrijven ook de beveiliging op evenementen, rondom bedrijven en in winkels.

Op deze pagina lees je meer over de diensten waarvoor je een beveiliger kunt inschakelen. Ook krijg je een indicatie van de prijzen voor een goede huisbeveiliging. Wil je graag een gerichte indicatie van de kosten ontvangen? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Beveiligingsbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar!

Wil jij graag je bedrijfspand of huis beter beveiligen? Ga dan niet zelf aan de slag maar kies voor het inhuren van een beveiligingsbedrijf uit Baarn. Zo ben je verzekerd van de beste beveiliging en weet je zeker dat alles goed is aangesloten. Vergelijk gratis offertes om zo tot 40% op de kosten te besparen!

Beveiligingsbedrijven voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beveiligingsbedrijf uit Baarn inhuren. Voel jij je niet veilig in je eigen huis? Laat dan een alarminstallatie of zelfs camerabeveiliging installeren zodat je elke avond met een gerust hart kan slapen. Ook voor bedrijven is een sterke beveiliging erg belangrijk. Vaak is er veel geld of zijn er kostbare producten aanwezig. Een anti-inbraak systeem is enorm belangrijk. Veel mensen denken dat een beveiliger alleen alarmsystemen ter inbraakpreventie installeert. Maar dit is niet het enige!

Wat doet een beveiligingsbedrijf?

Uiteraard installeren zij alarmsystemen en camerabeveiliging voor een goede inbraakbeveiliging. Daarnaast is de beveiliger ook in te schakelen voor mobiele surveillance en evenementenbeveiliging.

Inbraakbeveiliging

Een inbraak in je woning of bedrijfspand is een enorme aanslag op je privacy. Veel particulieren voelen zich niet langer veilig in hun eigen huis. Wist je dat de meeste inbraken gepleegd worden door gelegenheidsinbrekers? Zij kijken niet naar wat er te halen valt, maar naar hoe makkelijk ze binnen kunnen komen. Maak het inbrekers daarom zo moeilijk mogelijk door de inbraakveiligheid van je pand te verbeteren. Er zijn verschillende manieren om de inbraakpreventie te vergroten. De installatie van een inbraakalarm is een goede keuze, evenals inbraakpreventie door middel van het plaatsen van camerabeveiliging.

Camerabeveiliging

Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor de installatie van camerabeveiliging. Met camerabeveiliging heb je 24/7 zich op je woning. Vaak kun je via je smartphone of tablet zelfs live meekijken naar wat er in en rond je woning gebeurt. Je kunt niet overal te pas en te onpas beveiligingscamera’s ophangen. Zo mag de beveiligingscamera alleen gericht zijn op je eigen terrein, niet op dat van je buren of op openbaar terrein. Camerabeveiliging heeft een aantal voordelen.

 • De beveiligingscamera schrikt inbrekers af, waardoor zij al snel afdruipen.
 • Na een eventuele inbraak heb je dankzij een beveiligingscamera beelden van de dader.
 • Je hebt met een beveiligingscamera 24 uur per dag toezicht op je woning, ook als je zelf op vakantie bent.

Soorten camera beveiliging

Als je kiest voor camerabeveiliging, dan heb je de keuze uit verschillende soorten beveiligingscamera’s. Een dummy is de goedkoopste beveiligingscamera: deze neemt niet echt op, maar lijkt wel alsof hij beelden schiet. Een dummy werkt dus vooral vanwege het schrikeffect. Wil je live mee kunnen kijken, dan heb je de keuze uit onder andere een dome beveiligingscamera, een analoge camera en een draadloze beveiligingscamera.

inbraakbeveiliging

Alarmsysteem

Wil jij je woning graag beveiligen met een alarmsysteem? Schakel dan een beveiligingsbedrijf in voor een analyse van het pand. Door je woning in te delen in een bepaalde risicoklasse, weet je zeker welk alarminstallatie voor jou de beste keuze is. Met een kwalitatieve alarminstallatie is jouw woning of bedrijfspand optimaal beveiligd tegen inbraak. Bij het kiezen van een alarmsysteem moet je rekening houden met een aantal aspecten, deze worden hieronder verder behandeld.

Draadloos of bedraad systeem?

Een draadloos systeem is gemakkelijk te installeren, omdat je hierbij geen kabels weg hoeft te werken. Dit scheelt enorm in tijd én in geld! Het nadeel hiervan is dat het systeem op batterijen werkt en dat storingen vaker voorkomen dan bij een bedraad systeem. Een bedraad systeem wordt voornamelijk geplaatst bij de bouw van panden, omdat het wegwerken van de bekabeling zo een stuk gemakkelijker is.

Met of zonder koppeling met meldkamer?

Je kunt kiezen voor een alarminstallatie met een koppeling naar de meldkamer. Wanneer deze afgaat dan worden de juiste instanties direct ingelicht en wordt de alarmopvolging direct ingezet. Hiervoor betaal je maandelijks vaste abonnementskosten. Zonder koppeling met de meldkamer kan uiteraard ook. Als je huisalarm afgaat dan krijg je zelf een melding op je telefoon, zodat je zelf de politie kunt inlichten.

Handige functies van alarmsystemen

Het gemiddelde alarmsysteem is in de loop der jaren enorm verbetert. Waar je voorheen geen rookmelder in de keuken kon ophangen, omdat het alarm af zou gaan, is dit tegenwoordig geen probleem meer. De meeste rookmelders hebben namelijk een warmtemelder, waardoor het alarm niet meer onnodig afgaat. Een andere handige functie is dat je vaak online of via je tablet of smartphone live mee kunt kijken naar wat er in je huis gebeurt.

Inbraakbeveiliging in huis vergroten? Installeer een alarmsysteem!

Vergelijk offertes van verschillende beveiligingsbedrijven en bespaar op je inbraakpreventie!


Raam- en deurbeveiliging

Naast een goede alarminstallatie, is het uiteraard belangrijk om het potentiële inbrekers zo lastig mogelijk te maken. Dit doe je onder andere door veilig hang- en sluitwerk te installeren en zo de deurbeveiliging of raambeveiliging te verbeteren. Je herkent veilig hang en sluitwerk voor de raambeveiliging onder andere aan het SKG-keurmerk. Het SKG-keurmerk geeft het sluitwerk 1,2 of 3 sterren. Hiermee geeft het keurmerk aan in welke mate het hang- en sluitwerk inbraakwerend is.

 • Eén ster geeft aan dat het sluitwerk niet inbraakwerend is, dit kun je bijvoorbeeld beveiligen met een extra slot.
 • Twee sterren geven aan dat het hang- en sluitwerk tot 3 minuten inbraakwerend is.
 • Drie sterren geven aan dat het hang- en sluitwerk tot 5 minuten inbraakwerend is.

Brandbeveiliging

Naast de inbraakbeveiliging is ook de brandbeveiliging een belangrijk onderdeel van de beveiliging in een huis of bedrijfspand. Met een goede brandbeveiliging wordt een eventuele brand al snel ontdekt, zodat je zoveel mogelijk tijd hebt het pand veilig te verlaten. Er zijn verschillende manieren om de brandbeveiliging zoveel mogelijk te vergroten:

 • Met de installatie van rookmelders.
 • Met het plaatsen van een brandblusser of brandslang.
 • Met de aanwezigheid van branddekens.
 • Met de installatie van een sprinklersysteem of brandmeldinstallatie.

Voor een optimale brandbeveiliging kun je het beste een uitgebreid sprinkler- of brandmeldinstallatie laten installeren.

Professioneel plaatsen van inbraakbeveiliging

Voor een optimale beveiliging is het belangrijk om de installatie van je nieuwe alarminstallatie over te laten aan een beveiligingsbedrijf. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst ben je hierna verzekerd dat de brand- en inbraakbeveiliging optimaal werkt en dat alles goed is aangesloten. Daarnaast geven medewerkers van het beveiligingsbedrijf tips over de beste locatie voor je camerabeveiliging of rookmelders.

Maar hoe gaat de installatie in z’n werk?

Na het bepalen van de juiste locatie plaatst de expert eerst de verschillende bewegingsmelders. Als je huisdieren in huis hebt, dan zorgt hij ervoor dat de bewegingsmelder iets hoger geplaatst worden. Zo voorkomt de vakman een ‘vals alarm’. Omdat de gemiddelde bewegingsmelder een bereik van maximaal 10 meter heeft, heb je vaak meerdere melders nodig. De vakman legt de eventuele kabels aan en test het beveiligingssysteem uitgebreid voordat hij je woning weer verlaat.

Brand- en inbraakbeveiliging prijzen

Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van de beveiliging en vraag jij je af wat brand- en inbraakbeveiliging ongeveer kost? In de tabel hieronder vind je een indicatie van de prijzen, inclusief btw. Het vervangen van hang- en sluitwerk is relatief voordelig en kost ongeveer €40,- tot €300,-. Het plaatsen van camerabeveiliging is iets duurder en kost gemiddeld €250,- tot €550,-, afhankelijk van het soort beveiligingscamera en hoeveel beveiligingscamera’s je ophangt. Het ophangen van een rookmelder is relatief voordelig en kan al vanaf €20,- gedaan worden. Voor een optimale brandbeveiliging is het aan te raden een brandmeldinstallatie te plaatsen. Hiervan kunnen de prijzen oplopen tot ongeveer €10.000,-.

Wat kost brand- en inbraakbeveiliging?

Type brand- of inbraakbeveiliging Gemiddelde prijs (inclusief btw)*
Hang- en sluitwerk: ramen en deuren €40,- tot €300,-
Beveiligingsamera(‘s) €250,- tot €550,-
Alarmsysteem (gemiddeld pakket) €750,- tot €1.750,-
Brandbeveiliging (rookmelder tot brandmeldinstallatie) €20,- tot €10.000,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan van beveiligingsbedrijven uit Baarn.

Beveiliging diensten

Het plaatsen en installeren van beveiligingssystemen is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van een beveiligingsbedrijf. Toch is dit niet het enige wat beveiligers doen. Je kunt ze namelijk ook inschakelen voor diverse beveiligingsdiensten. Denk bijvoorbeeld aan winkelbeveiliging of terreinbeveiliging in de vorm van mobiele surveillance. Of aan speciale evenementenbeveiliging. Door hiervoor gekwalificeerde beveiligers in te huren, weet je zeker dat je evenement veilig verloopt, dat inbrekers in je winkel geen kans maken of dat er altijd iemand toezicht houdt op het pand. Hieronder lees je meer over deze verschillende beveiliging diensten.

Bedrijfsbeveiliging

Bedrijfsbeveiliging is enorm belangrijk om de veiligheid van je bedrijfspand te waarborgen. Je kunt het pand uitrusten met een goed alarmsysteem en kwalitatieve camerabeveiliging. Daarmee ben je al een hoop problemen voor. Er is echter nog een methode die je hier aan toe kunt voegen: denk aan bedrijfsbeveiliging door middel van mobiele surveillance. Mobiele surveillance of terreinbeveiliging komt vooral van pas bij grotere bedrijfspanden. De beveiligers houden ’s avonds, ’s nachts en in het weekend toezicht op je terrein. De mobiele surveillance bestaat doorgaans uit een open- en sluitronde met eventueel een of meerdere aanvullende controlerondes. Geeft de alarminstallatie een melding van een ongebruikelijke situatie, dan komen de beveiligers langs om te controleren of alles in orde is.

Persoonsbeveiliging

Het koningshuis, bekende Nederlanders, eventueel zelfs politica heeft van tijd tot tijd beveiliging nodig. Persoonsbeveiliging bestaat uit het beveiligen van één of meerdere personen, vaak bij grootschalige evenementen. Dit houdt in dat er beveiligers zijn die jou of je cliënt tijdens het evenement beschermen.

Als je geïnteresseerd bent in persoonsbeveiliging dan is het aan te raden om een hiervoor een ervaren vakman in te huren. De beveiligers zorgen voor persoonsbeveiliging op maat. Dat houdt in dat ze de beveiliging aanpassen aan het risico dat er is, aan de grootte van het eventuele evenement en aan je eigen voorkeuren.

Klanten over nbc-beveiliging.nl


nbc-beveiliging klantreview“Na een inbraak wilde ik een kwalitatief alarmsysteem laten installeren. Het beveiligingsbedrijf had het draadloze systeem al snel geïnstalleerd, waarna ik me geen seconde onveilig heb gevoeld!
A. de Jong

klantreview nbc-beveiliging“Bij mijn juwelierszaak was al meerdere keren ingebroken. Ik schakelde een beveiligingsbedrijf in om de inbraakveiligheid te vergroten en vroeg om bedrijfsbeveiliging door middel van surveillance. We hebben daarna geen inbraak meer gehad! “
B. Octavus

Evenementenbeveiliging

Organiseer je binnenkort een groot evenement? Bij evenementen is de beveiliging enorm belangrijk. Je moet namelijk je eigen veiligheid én de veiligheid van de bezoekers kunnen waarborgen. Het is belangrijk dat de beveiligers ongenodigde gasten buiten houden, in de gaten houden of de evenementenhal niet te veel bezoekers toelaat en of er geen alcohol, wapens of andere illegale objecten mee naar binnen worden genomen. Hoe groter het evenement, des te meer beveiligers je nodig hebt voor de terreinbeveiliging. Schakel een beveiligingsbedrijf uit Baarn in met ruime ervaring, zodat je zeker weet dat de beveiligers de situatie onder controle kunnen houden.

Objectbeveiliging

Net zoals je een beveiligingsbedrijf kunt inhuren voor persoonsbeveiliging, is er ook de mogelijkheid tot objectbeveiliging. Hierbij gaat het over één of zelfs meerdere objecten die veilig bewaard moeten worden. Bijvoorbeeld bijzondere museumstukken in een tentoonstelling. Maar ook als je bezig bent met de ontwikkeling van nieuwe producten kan objectbeveiliging van pas komen.

Als je een beveiligingsbedrijf inhuurt voor objectbeveiliging, dan kunnen zij bijvoorbeeld een receptiedienst en bezoekersregistratie opstarten. Zo weet je te allen tijde wie er op welk moment aanwezig is. Hierdoor verhoogt de objectbeveiliging enorm! Uiteraard houden de beveiligers hierbij rekening met de stijl en klantvriendelijkheid van het bedrijf.

Geïnteresseerd in evenementen-, persoons- of terreinbeveiliging?

Vind een betrouwbaar beveiligingsbedrijf uit Baarn voor al jouw beveiligingsdiensten.


Kosten beveiligingsbedrijven

Heb je binnenkort een evenement en ben je nog op zoek naar goede beveiligers? In de tabel hieronder vind je de prijzen voor verschillende beveiliging diensten. Voor evenementenbeveiliging betaal je gemiddeld €30,- tot €45,- per uur. Winkelbeveiliging kost ongeveer €15,- tot €30,- per uur en voor bedrijfsbeveiliging ligt de gemiddelde prijs per uur tussen de €30,- tot €40,-. Horecabeveiliging is tevens belangrijk, dit kost gemiddeld €30,- tot €50,- per uur. Heb je persoonsbeveiliging nodig, dan ligt de prijs iets hoger. Dat komt doordat persoonsbeveiliging een stuk intensiever is dan bijvoorbeeld bedrijfsbeveiliging. Goede persoonsbeveiliging is mogelijk vanaf €50,- per uur.

Wat kost een beveiligingsbedrijf in Baarn?

Dienst beveiligingsbedrijf Gemiddelde prijs per uur*
Winkelbeveiliging €15,- tot €30,-
Bedrijfsbeveiliging €30,- tot €40,-
Evenementenbeveiliging €30,- tot €45,-
Horecabeveiliging €30,- tot €50,-
Persoonsbeveiliging vanaf €50,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen per uur, zonder bijkomende kosten. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van beveiligingsbedrijven uit Baarn.

Keurmerken

Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op beveiliging, maar niemand wil inleveren op kwaliteit. Dat is logisch! Er zijn een aantal manieren om kwaliteit en ervaring te herkennen, bijvoorbeeld door middel van keurmerken.

Zo biedt de Nederlandse Veiligheidsbranche keurmerken voor onder andere beveiliging, evenementenbeveiliging en horecabeveiliging. Een beveiligingsbedrijf met dit keurmerk beschikt over voldoende ervaring om betrouwbaar te zijn. Kies je voor producten, zoals een alarmsysteem of hang- en sluitwerk? Let dan op het SKG-keurmerk of Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Beveiligingsbedrijven kiezen? Handige tips

Of je nu geïnteresseerd bent in een beveiliging dienst of als je camerabeveiliging wilt installeren: je zult een beveiligingsbedrijf moeten inhuren. Maar hoe vind je nu het beste bedrijf? Hieronder staan een aantal tips om je hierbij te helpen.

 • Bedenk welke soort beveiliging je nodig hebt en kies voor een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is.
 • Wat zijn de ervaringen van het bedrijf? Vraag rond in je omgeving of zoek online naar ervaringen.
 • Bepaal van tevoren hoeveel je wilt betalen, zodat je kunt kiezen voor een bedrijf dat binnen jouw budget past.

Beveiligingsbedrijf nodig?

Vul het formulier in en ontvang offertes!

Huis laten beveiligen?

Huur een beveiligingsbedrijf in voor inbraakbeveiliging!

Vergelijk tarieven

Vergelijk verschillende offertes en bespaar tot wel 40%!

Beveiligingsbedrijf in Baarn nodig? Vergelijk offertes!

Ben je geïnteresseerd in mobiele surveillance ter beveiliging van je bedrijf? Of wil je raambeveiliging en deurbeveiliging van de voordeur graag verbeteren? Wil je meer weten over de beveiligingsdiensten die in Baarn worden aangeboden? Op deze bedrijvengids vind je een overzicht van alle beveiligingsbedrijven uit heel Nederland, die je onder andere kunnen helpen met je huisbeveiliging. Via de offertepagina vraag je met één muisklik eenvoudig offertes aan bij maximaal 6 bedrijven uit je eigen regio. Vergelijk de kosten en kies voor de beveiliger met het beste aanbod! Zo bespaar je al snel tot wel 40% op de totale kosten van je beveiliging.

Start nu je gratis aanvraag!

Meer info over de diensten van een beveiligingsbedrijf

brandpreventie

Brandbeveiliging

alarmsysteemexpert

Alarmsysteem

camerabeveiliging-camera

Camerabeveiliging